Vukovarska 17, 34000 Požega, Croatiastudentskiinkubator@vup.hr Znanjem do radnog mjesta

Konzultacije

        

            1.      Projekt menadžer: Natalija Mamula, voditelj porjekta Studentski poduzentički inkubator

                     Tel:: 034/311-451, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

                     Rad sa strankama: svakim radnim danom od 7.00-15.00h.

 

2.      dr.sc. Berislav Andrlić, v.d. prodekana za razvoj, viši predavač, znanstveni suradnik na Veleučilištu u Požegi te stručnjak za marketing. Predaje slijedeće kolegije: Osnove marketinga II, Prodajno poslovanje, Komuniciranje s tržištem, Upravljanje markama.

Tel.: 034/312-719, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">@Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KONZULTACIJE: Srijeda (09:00 - 11.00 sati)

 

3.      dr.sc. Anton Devčić, voditelj projektnog tima u Regionalnoj razvojnoj agenciji Požeško-slavonske županije i stručnjak za organizaciju i menadžment te predavač na Veleučilištu u Požegi. Predaje slijedeće kolegije: Počela ekonomije, obiteljsko poduzetništvo. Stručnjak za savjetovanje pravnim i fizičkim osobama o nastupu na tržištu, o razvijanju vlastitog proizvoda, vlastite strategije nastupa na tržištu, rad sa inovatorima, rad na patentnim prijavama i pružanje svih ostalih savjetodavnih usluga fizičkim i pravnim osobama (osnivanje, dodatno financiranje, razne analize, marketing, pregovaranje).

KONZULTACIJE: Četvrtak (13:00-15:00)

Tel.: 034/290-242 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">@Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

4.      Marko Dumančić, mag.oec., viši stručni suradnik u Hrvatskoj gospodarskoj komori Požeško-slavonske županije i stručnjak za marketing i menadžment. Stručnjak za savjetovanje pravnim i fizičkim osobama o nastupu na domaćem i stranom tržištu, o razvijanju vlastitog proizvoda, vlastite strategije nastupa na tržištu, rad sa inovatorima, rad na patentnim prijavama i pružanje svih ostalih savjetodavnih usluga fizičkim i pravnim osobama (osnivanje trg. društva, dodatno financiranje, razne analize, marketing, pregovaranje).

 

KONZULTACIJE: Nazvati za dogovor za konzultacije na slijedeći broj:

Tel.: 034/273-260 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

5.      dr.sc. Mirjana Jeleč Raguž, profesorica visoke škole na Veleučilištu u Požegi i stručnjak za Europske integracije i regionalni razvoj. Predaje slijedeće kolegije: Makroekonomija, Osnove gospodarstva Hrvatske I, II, Europske integracije i Međunarodno trgovinsko poslovanje, Ekonomska politika.

Tel.: 034/311-454 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">@Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KONZULTACIJE: Ponedjeljak (09:00 - 11:00 sati)

 

 

6.      univ.spec.oec., Katarina Štavlić, v.d. prodekanice za nastavu, viši predavač na Veleučilištu u Požegi te stručnjak za poduzetništvo. Predaje slijedeće kolegije: Trgovinsko poslovanje I, II, Poduzetništvo u trgovini.

Tel.: 034/311-453 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">@Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KONZULTACIJE: Ponedjeljak (11:00 - 13:00 sati)

 

7.      dr.sc. Katarina Potnik Galić, viši predavač na Veleučilištu u Požegi i stručnjak za financije, menadžment i upravljanje troškovima. Predaje slijedeće kolegije: Financije za poduzetnike I, II, Revizija, Upravljanje cijenama, Poduzetništvo u trgovini, Troškovi i kalkulacije.

Tel.: 034/311-453 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">@Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KONZULTACIJE: Ponedjeljak (14:00 - 15:00 sati)

                                 Petak (09:00 - 10:00 sati)

 

 

8.      dr.sc. Barbara Pisker, viši predavač na Veleučilištu u Požegi i stručnjak za sociologiju. Predaje slijedeće kolegije: Osnove sociologije, Sociologija, Društveno odgovorno poslovanje, Poslovna etika.

Tel.: 034/311-457 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">@Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KONZULTACIJE: Srijeda (11:00 - 13:00 sati)

 

9.      dr.sc. Mirjana Radman-Funarić, viši predavač na Veleučilištu u Požegi i stručnjak za financije. Predaje slijedeće kolegije: Uvod u gospodarsku statistiku I, Statistika, Ekonomika poduzetništva I, II, Ekonomika trgovinskog poduzeća.

KONZULTACIJE: Srijeda (12:15 - 13:00 sati)

                                  Srijeda (15:00 - 15:45 sati)

 

 

10.      mr.sc. Hrvoje Budić, viši predavač na Veleučilištu u Požegi i stručnjak za menadžment i organizaciju. Predaje slijedeće kolegije: Organizacija i upravljanje, Menadžment ljudskih resursa, Nabavno poslovanje, Logistika trgovinskog poslovanja, Upravljanje kvalitetom.

Tel.: 034/311-459 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">@Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KONZULTACIJE: Utorak (12:00 - 14:00 sati)

 

11.  Manuel Del Vechio, bacc.oec., Voditelj tehničko - informatičke službe. Stručnjak za održavanje i poznavanje Windows okruženja i njegovih funkcija.

KONZULTACIJE: Nazvati za dogovor za konzultacije na slijedeći broj:

Tel.: 034/312-076, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

VIŠE INFORMACIJA NA http://studentskiinkubator.vup.hr/, ili na Internet stranici Veleučilišta u Požegi (www.vup.hr), klik – projekti, klik – studentski poduzetnički inkubator.