Vukovarska 17, 34000 Požega, Croatiastudentskiinkubator@vup.hr Znanjem do radnog mjesta

Poziv na prijave za natječaj UNIverzi-JA-DA

Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Ministarstvom turizma RH te Udrugom Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016 putem Mreže studentskih poduzetničkih inkubatora (MSPI) pokrenula projekt UNIverzI-JA-DA kojim se dodjeljuju financijska sredstva najboljim studentskim rješenjima za otvorena pitanja tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci u srpnju 2016. godine.

Temeljem potpisanog  Sporazuma o partnerstvu i obveze o podršci i promicanju programa MSPI-a, ovim putem Vas molimo da zajedničkim snagama poradimo na promociji projekta UNIverzI-JA-DA kako bi se u projekt uključilo što više studenata. U tu svrhu, pripremili smo promotivne materijale  s idejom da se kanaliziraju da sljedeći način:

Ø  tekst (UNIverzI-JA-DA.pdf) i plakat (EUG2016 za web) u prilogu objaviti kao vijest na mrežnim stranicama

Ø  tekst za Facebook.docx prilagođen je za objavu na društvenim mrežama

Ø  e-mail s privitcima proslijediti svim moguće zainteresiranim skupinama.

 

Osim promotivnih materijala, u planu nam je i javno predstavljanje projekta UNIverzI-JA-DA, stoga ukoliko biste bili suglasni da prezentaciju održimo na Vašoj instituciji, budite slobodni predložiti termin koji bi Vam odgovarao.

U svrhu promocije projekta UNIverzI-JA-DA, pripremili smo i tiskani plakat, pa Vas ovim putem molimo da isti stavimo na oglasnu ploču Vaše institucije.

 

 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

 Marija Planinić

 Sektor za EU projekte i podršku razvoja korisnicima

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">@Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Tel: +385 1 235 2639