Vukovarska 17, 34000 Požega, Croatiastudentskiinkubator@vup.hr Znanjem do radnog mjesta

EBC*L

EBC*L (european business competence licence) je međunarodno priznati certifikat poslovnih znanja. Predstavlja europsku potvrdu poslovnih kompetencija. Uspješni kandidati dobit će certifikat, izdan od strane Međunarodnog centra za EBC * L i vijeće poslovnih kompetencija za Europu.

To je međunarodno priznati certifikat poslovnih znanja koji potvrđuje da njegov vlasnik ima temeljna znanja potrebna za ulazak u poslovni svijet, za vođenje koje uključuje donošenje financijskih odluka, financijsko upravljanje i kontroliranje projekata, te za osnivanje i vođenje novog poduzeća


Međunarodno standardizirani EBC * L ispit svugdje je isti, bez obzira na to u kojoj zemlji se polaže ili u kojoj obrazovnoj ustanovi. Samo oni koji su postigli 75% bodova dobili su EBC * L certifikat koji predstavlja dokaz o njihovom izvrsnom ekonomskom know-how.

Ona nudi, s tri razine, A B i C, mogućnost dokazivanja ekonomskih pokazatelja kroz znanje o poslovnoj administraciji i planiranju koje je potrebno u gospodarskom životu.

Ugledni poduzeća poput ABB-a, Bayer Leverkusen, Edeka Hamburgu, Evonik, VW Wolfsburg, Trenkwalder, Uniqa, Siemens i još mnogu integrirali su EBC * L u njihovom programu i karijeri.

EBC*L edukacija trenutno se može provesti u 31 zemlji i na 24 jezika.

Više od 30.000 osoba dobilo je svoj EBC*L certifikat.

Objava poziva za sudjelovanje u edukaciji za EBC*L certifikat. Edukacija je namijenjena ciljnoj skupini projekta: nezaposlene izvanredne studente, dugotrajne nezaposlene osobe, nezaposlene osobe s invaliditetom. Edukacija će se provesti za 40 osoba te će sadržavati slijedeće aktivnosti:

Stupanj A:
Modul 1: Poslovni ciljevi i pokazatelji
Modul 2: Računovodstvo
Modul 3: Obračunska kalkulacija
Modul 4: Poslovno zakonodavstvo i formiranje cijena.

Stupanj B:
Modul 1: Poslovni plan
Modul 2: Marketing i prodaja
Modul 3: Investicijska analiza
Modul 4: Financijsko planiranje.

Edukaciju će provesti Aranea Pula, agencija za savjetovanje i marketing. Na kraju edukacije polaznici će polagati ispit za EBC*L uspješni kandidati dobit će certifikat, izdan od strane Međunarodnog centra za EBC * L i vijeće poslovnih kompetencija za Europu.

 

Attachments

201411251335 SAM .JPG [3.4Mb]

Uploaded Utorak, 25 Studeni 2014 by Studentski poduzetnički inkubator